Eleaf Istick Basic (Alle beschikbare producten)

Toont alle 3 resultaten

Eleaf iStick basic

De Eleaf iStick Basic heeft geen extra display of ingewikkelde instelmogelijkheden. De Eleaf iStick Basic is daarom perfect voor beginners die nog geen ervaring hebben met e-sigaretten. De Eleaf iStick Basic heeft een opening in de body waar de clearomizer in geschoven kan worden. De clearomizer wordt doormiddel van een magneet op zijn plaats gehouden. Als je wilt weten hoeveel vloeistof er nog in de clearomizer zit, kun je dit checken door in het raampje voor de clearomizer te kijken. Zo weet je altijd wanneer je moet bijvullen.
De Eleaf iStick Basic heeft een batterij van 2300mAh en kan daardoor lang mee gaan. Deze batterij is op te laden via de bijgeleverde micro usb kabel. Je moet wel nog even de muur adapter bijbestellen. Met de Eleaf IStick basic heb je alles om te beginnen met vapen.

Handleiding Eleaf iStick Basic

Voordat je begint met dampen moet je de clearomizer vullen met e-liquid. Onderaan de Eleaf iStick Basic zit een ring die je kunt losdraaien en samen met de coil kunt verwijderen. De clearomizer kun je nu vullen met e-liquid. Wanneer je hier klaar mee bent kun je de clearomizer terug plaatsen naar de batterij. Let op: Laat geen e liquid druppel vallen in het middelste buisje, dit buisje is alleen bedoeld voor de luchtstroom.

Nu is je apparaat bijna gereed voor gebruik het enige wat nog moet gebeuren is de batterij activeren. Dit doe je door vijf keer snel achter elkaar op het knopje te drukken. Nu kun je de e-sigaret tegen je mond zetten terwijl je de batterij ingedrukt houdt. Ben je klaar met inademen? Laat de knop dan los en haal de iStick van je lippen. Wil je de e-smoker uitzetten? Druk dan minstens 5 keer achter elkaar op de knop, hierna schakelt de batterij zich van zelf uit.

De Batterij iStick basic

De batterij van de Eleaf iStick Basic heeft een indicator waaraan je kan zien hoe vol de batterij nog is.
Het led lampje zal dit aangeven:

  • Bij 60-100% zal het led lampje normaal branden
  • Bij 30-59% zal het lampje langzaam knipperen
  • Bij 10-29% zal het lampje sneller knipperen
  • Bij 0-9% zal het lampje nog sneller knipperen

Vervanging van coils

Als laatste willen we je nog even informeren over wanneer je de coil (ook wel verdamper genoemd) moet vervangen. Het vervangen van de coil is geheel afhankelijk van het gebruik, hoe meer je de e-sigaret gebruikt hoe sneller je de coil (verdamper) moet vervangen. Echter wordt aangeraden om de coil minstens elke 3 weken te vervangen. Let op na vervanging van de coil dien je de vloeistof (e-liquid) minstens 10 minuten laten intrekken voor je deze weer gebruikt.