Justfog Q14

Toont alle 5 resultaten

Justfog Q14

De Justfog Q14 e-sigaret is zowel geschikt voor de beginnende en de meer ervaren damper of e smoker door zijn gebruiksvriendelijke werking.
De Justfog Q14 beschikt over een airflow die instelbaar is met de airflow control ring. De Justfog Q14 is voorzien van het Justfog Star Shield System. Hierdoor wordt de e-liquid uit de drip tip gehouden. Hierdoor heeft u geen last meer van lekkages. Zorg er na het ontvangen van het product voor dat je de coil in de Q14 clearomizer schroeft.

Justfog Q14 compact kit

De Justfog Q14 compact kit is ideaal als je wilt beginnen met dampen. De Justfog Q14 compact kit heeft een batterij die een capaciteit van 900mAh. Hiernaast wordt er een Justfog Q14 clearomizer meegeleverd, inclusief een Coil met een waarde van 1,6 Ohm. Tot slot is de Justfog Q14 compact kit voorzien van een handleiding. Om deze reden is de Justfog Q14 kit ideaal als je begint met dampen.

Justfog Q14 clearomizer

De Q14 clearomizer beschikt over ruimte voor 2 ml e-liquid. De liquid moet vanaf de onderkant gevuld worden. Onderaan de tank is het mogelijk om de zwarte ring af te stellen om daarmee de luchttoevoer zelf te bepalen. Je bepaalt met de luchttoevoerring hoeveel weerstand je voelt tijdens het inhaleren. Standaard wordt er een zwarte, ronde driptip meegeleverd.

Justfog Q14 starterset

Aangezien de justfog Q14 zo geschikt is voor de beginnende damper hebben we ook starterset beschikbaar voor deze populaire e sigaret. Hierbij krijg je onder andere een van de justfog Q14 coils en een Justfog Q14 clearomizer bij.

Justfog q14 review

Uit ervaringen blijkt dat de Justfog Q14 een ideale e sigaret is om mee te beginnen. Bij Wizzits hebben we, net als voor al onze andere producten, gratis verzending voor alle e de justfog q14 e sigaret en onderdelen. Dit maakt het makkelijk om dit product te testen of het bij je past. Indien nodig geven wij ook vrijblijvend advies over welke e sigaret mogelijk bij jou zou kunnen passen.