Justfog Q16 - Q16C - Q16 PRO (Alle beschikbare producten)

Alle 14 resultaten


Justfog Q16

De Justfog Q16 e-sigaret is zowel geschikt voor de beginnende en de meer ervaren damper of e smoker door zijn gebruiksvriendelijke werking. De Justfog Q16 gebruikt Justfog coils die via de onderkant vervangen kunnen worden.
De Justfog Q16 beschikt over een airflow die instelbaar is met de airflow-ring. Ook beschikt het over een anti-spit systeem. Hierdoor wordt voorkomen dat je tijdens het dampen een spetter e-liquid in je mond krijgt. Zorg er na het ontvangen van het product voor dat je de coil in de Q16 clearomizer schroeft. Anders zal de e-liquid uit de airflow lekken.

Verschil Justfog Q16, Q16-C en Q16 PRO

Het verschil tussen de Q16 en Q16-C is alleen dat de Q16-C een kindveilige sluiting heeft. De Q16 PRO is de enige top-fill clearomizer van de drie. Qua aansluiting / coils / dampproductie etc. zijn ze allemaal vergelijkbaar.
Op deze pagina vind je alles m.b.t. de Justfog Q16, Q16-C en Q16 PRO
Startsets, batterijen, verdampers, coils en onderdelen.

Eigenschappen Justfog Q16

Allereerst geeft de Justfog Q16, zoals de naam wellicht al weggeeft, enorm veel damp maar ook smaak. Daarnaast zit er een Anti lekkage systeem in en is het voltage verstelbaar. Een handige feature is ook dat het batterij niveau word weergegeven zodat je tijdig weet wanneer deze opgeladen moet worden.

Justfog Q16 startersset

Aangezien de justfog Q16 zo geschikt is voor de beginnende damper hebben we ook startersset beschikbaar voor deze populaire e sigaret. Hierbij krijg je onder ander een J-easy9 batterij en een clearomizer erbij.

Justfog q16 gratis verzonden

Bij Wizzits hebben we, net als voor al onze andere producten, gratis verzending voor alle e de justfog q16 e sigaret en onderdelen. Dit maakt het makkelijk om dit product te testen of het bij je past. Indien nodig geven wij ook vrijblijvend advies over welke e sigaret mogelijk bij jou zou kunnen passen.