Justfog Q16

Enig resultaat

Justfog Q16

De Justfog Q16 e-sigaret is zowel geschikt voor de beginnende en de meer ervaren damper of e-smoker door zijn gebruiksvriendelijke werking. De Justfog Q16 gebruikt Justfog coils die via de onderkant vervangen kunnen worden.
De Justfog Q16 beschikt over een air flow die instelbaar is met de air flow-ring. Ook beschikt het over een anti-spit systeem. Hierdoor kan er tijdens het dampen geen spetter e-liquid in je mond komen. Zorg er na het ontvangen van het product voor dat je de coil in de Q16 clearomizer schroeft. Anders zal de e-liquid uit de air flow lekken. Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt om te vapen. Onze Justfog Q16, Q16c en Q16-pro en bijbehorende onderdelen, zijn alles wat je nodig hebt om je e-sigaret samen te stellen. Startsets , batterijen , verdampers en andere onderdelen zijn allemaal op deze pagina te vinden!

De Justfog Q16 Clearomizer (tank)

Meegeleverd met deze Justfog Q16 is de bijbehorende tank voor de e-liquid. In deze tank kan je ongeveer 1.9 ml aan e-liquid kwijt. Op de onderkant van de tank zit de luchttoevoerring die je naar wens kan afstellen. Dit zal het ook mogelijk maken om de zwaarte van de trek te bepalen. Coils voor de Justfog Q16 gaan onderin de tank. Bovenin de tank geleverd bij de Q16 starter set is er een filter geplaatst die voorkomt dat er e-liquid in je mond komt tijdens het dampen. Het mondstuk is vervangen voor een ander soort driptip om het dampen makkelijker te maken.

De Justfog Q16 starterset

Deze starterset bestaat uit een Justfog J-easy 9 batterij en een bijbehorende Justfog Q16 tank. De set zelf is in klein formaat waardoor deze set makkelijk in je broekzak past. Voordat je kan gaan dampen moet de tank op de batterij geplaatst zijn. In de tank zelf moet je een Justfog q16 coil plaatsen om het allemaal te laten werken. Het wordt aangeraden om deze Justfog q16 coils van tevoren nat te maken. Je kan dit doen door een beetje e-liquid te druppelen op alle witte katoen plekjes aan de zijkanten van de coil. Hierna kun je de coil plaatsen door deze onderin de tank te draaien. Zorg ervoor dat je hem niet te vast draait!

Het verschil tussen de Justfog Q16, Q16-C en Q16 PRO

Het verschil tussen de Q16 en Q16-C is alleen dat de Q16-C een kind veilige sluiting heeft. De Q16 PRO is de enige top-fill clearomizer van de drie. Qua aansluiting/ coils/ dampproductie etc. zijn ze allemaal vergelijkbaar. Wel raden we je aan om als startende vaper te beginnen met de Justfog Q16 starterset. Zo weet je meteen of het iets voor je is en kun je daarna nog altijd overstappen op een upgrade.

De batterij van de Justfog Q16

In de starterkit, de justfog q16 starterset vind je de zogenaamde J-Easy 9 batterij. Deze batterij heeft 900mah capaciteit en maakt het mogelijk om een dag gebruik te maken van de e-sigaret, zonder deze te hoeven opladen. Er zitten twee knopjes op de batterij die ervoor zorgen dat je de voltage kan aanpassen. Hoe hoger je deze voltage zet hoe meer damp je krijgt en dus hoe sneller je batterij leeg raakt. Om optimaal gebruik te maken van deze batterij is het een aanrader om dit niveau niet al te hoog te zetten. Op die manier kun je langer genieten van je e-sigaret. Het opladen van deze batterij gaat via een micro-USB. LET OP! ZORG ERVOOR DAT JE GEEN GEBRUIK MAAKT VAN EEN ZOGENAAMDE SNEL LADER. Deze laders kunnen schade brengen aan je batterij en dat wil je natuurlijk niet. Koop in plaats daarvan onze veilige micro USB kabel.

De Justfog Q16 coils

Standaard zijn er bij een set twee coils meegeleverd. Deze coils hebben de naam “Organic Cotton Coils” en hebben een weestand van 1.6 ohm. Deze kun je het beste dampen tussen de 3.4 volt (6 watt) en 4.4 volt (12watt). Zorg er dus voor dat je de batterij niet hoger zet dan het 6e stipje vanaf onder. Het organische katoen in deze coils zorgt ervoor dat de smaak niet wordt beïnvloed. Deze coils zitten niet alleen bij de starterset, maar verkopen wij ook los. Op onze Justfog Q16 coils pagina kun je deze eenvoudig bestellen.

Ook je Justfog Q16 wordt snel & gratis verzonden

Bij Wizzits geven we standaard gratis verzending. Dus ook voor de Justfog Q16 en onderdelen hoef je je geen zorgen te maken over de verzendkosten. Daarnaast, zorgen wij ervoor dat je bestelling snel verzonden wordt en dus snel op de plaats van bestemming is. Heb je vragen over onze producten? Stuur ons dan een berichtje en wij proberen hier zo snel mogelijk op te reageren!