Over ons

Wizzits.com is dé online winkel gebaseerd in Geleen op het gebied van betaalbare elektronische sigaretten en wordt gemaakt door (ex)rokers voor (ex)rokers. Wij willen ons enthousiasme voor het nieuwe roken (ofwel dampen) doorgeven door niet alleen een kwalitatief maar ook betaalbaar alternatief aan te bieden. Omdat wij onze producten ook zelf gebruiken kunt u altijd rekenen op een eerlijk en degelijk advies. Dat is de beste rede om een E-sigaret bij Wizzits.com te kopen!

Selectie van kwaliteit leveranciers

Wizzits.com besteed de grootst mogelijke zorg aan het selecteren van leveranciers met de beste prijs/kwaliteit verhouding op het gebied van liquids, verdampers en starterspakketten. Ook laten wij de certificering van onze leveranciers en de kwaliteit van onze elektronische sigaretten op locatie in de fabriek controleren.

Klantenservice die naar je luistert!

We vinden het belangrijk om snel en degelijk advies te geven. Daarom luisteren we niet alleen goed naar de vragen die ons gesteld worden, maar denken we ook gelijk in oplossingen. Je bent vrij om onze Google beoordelingen te bekijken dan zie je wat onze klanten van de service vinden!

Wizzits.com heet u welkom in de magische wereld van het elektronisch roken en wenst u veel plezier met uw Elektronische sigaret!

Bedrijfsgegevens:

Naam: Wizzits.com
Adres: Eindstraat 33, 6166EH Geleen (Afhaal/postadres, geen fysieke winkel)
KvK: 59128194
BTW-nr: NL001823471B70
Email: [email protected]