Over ons

Wizzits.com is dé online winkel gebaseerd in Geleen op het gebied van betaalbare elektronische sigaretten en wordt gemaakt door (ex)rokers voor (ex)rokers. Wij willen ons enthousiasme voor het nieuwe roken (ofwel dampen) doorgeven door niet alleen een kwalitatief maar ook betaalbaar alternatief aan te bieden. Omdat wij onze producten ook zelf gebruiken kunt u altijd rekenen op een eerlijk en degelijk advies.

Wizzits.com besteed de grootst mogelijke zorg aan het selecteren van leveranciers met de beste prijs/kwaliteit verhouding op het gebied van liquids, verdampers en totaalpakketten. Ook laten wij de certificering van onze leveranciers en de kwaliteit van onze elektronische sigaretten op locatie in de fabriek controleren.

Wij zijn ook af en toe te vinden op markten waar u onze e-liquids kunt proeven, onze verdampers vast kunt houden en eraan dampen en waar wij u kunnen voorzien van een degelijk advies. Houdt onze Facebook pagina (www.facebook.com/wizzits) in de gaten om te weten op welke markten wij staan en om op de hoogte te blijven van nieuwe producten die wij aan ons assortiment toevoegen.

Wizzits.com heet u welkom in de magische wereld van het elektronisch roken en wenst u veel plezier met uw Elektronische sigaret!

Bedrijfsgegevens:

Naam: Wizzits.com
Adres: Eindstraat 33, 6166EH Geleen (Afhaal/postadres, geen fysieke winkel)
KvK: 59128194
BTW-nr: NL157665689B02
Email: info@wizzits.com