Element – Strawberry Whip – Nic Salts – NS/20MG

SKU: EV105. Categorie: .

Aardbeien met vanille ondertoon smaak E-liquid

Merk: Element (USA)

Inhoud: 1x 10ml

Wegens het verbod op reclame mogen wij hier maar beperkte informatie weergeven. Heeft u een andere vraag? Stel via onze contact pagina


Nicotine + nix18

Prijs incl. BTW
5.75
NS/20mg - 80/20

Productbeschrijving

Element Ns20 e-liquids zijn een van de meest besproken e-liquids op de markt. Het hoge nicotine-zoutconcentraat zorgt voor een maximale nicotinelevering van 20MG met een minimale throath-hit.

Velen dampers experimenteren met het zoeken naar de perfecte nicotinegehalte en wisselen daarin vaak van gehalte. De Ns20 e-liquids zorgen voor een soepele, smaakvolle dampervaring waarbij de maximaal tpd2 gehalte van 20MG is toegepast. Het natuurlijke zout binnen de tabaksbladeren wordt gebruikt als basis van de nicotine en resulteert in een zachte beleving bij het dampen. Bij de Ns20 e-liquids hoeft u opmerkelijk minder te dampen en behoudt u toch het tevreden gevoel.

U kunt de nicotine-salts liquids dampen in zowel een sub-ohm tank als een niet sub-ohm tank. Wanneer u een Ns20 liquid dampt in een sub-ohm tank, kan dit als heftig ervaren worden. Wanneer u geen ervaring heeft met dampen met een hoog nicotinegehalte raden wij aan om een niet sub-ohm tank te gebruiken.

Additional Information

Merk

Soort smaak

Soort vloeistof

E-liquid Nic Salt

PG/VG verhouding

30PG / 70VG

Nicotine Sterkte E-liquid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Element – Strawberry Whip – Nic Salts – NS/20MG”

Veel gestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen bij dit product

Staat uw vraag er niet tussen? Stel ze hier: