Snel E liquid kopen

Tabaksmaak Millers Silverline

Tabaksmaak Millers Chromeline

Tabaksmaak Millers Goldline

Tabaksmaak Hangsen / Vampire Vape / Dragon Vape

Mintsmaak E liquid kopen

Smaakloze E-liquid kopen

Fruitsmaak E liquid kopen

Overige smaken E liquid kopen

Nicotine Salt E-liquid kopen

0.00 Totaal:
Afrekenen

E-liquid kopen met en zonder nicotine.

Zoals algemeen bekend is nicotine de (belangrijkste) verslavende stof in reguliere sigaretten en dat is ook de rede waarom je e liquid met nicotine kan kopen. Als alternatief voor de gewone sigaret kun je e-liquid kopen in diverse nicotinesterktes:

E liquid kopen zonder nicotine – 0mg nicotine (zonder nicotine)

E liquid zonder nicotine wordt gedaan als je de nicotine sterkte hebt afgebouwd. Maar het wordt ook wel gebruikt om de nicotine sterkte af te zwakken of een smaak toe te voegen. Sommige mensen vinden het bijvoorbeeld prettig om een tabak e liquid aan te vullen met een fruit- of mintsmaak zonder nicotine om zo toch een lichte tint van fruit of mint.

E liquid kopen met laag nicotinegehalte – 6 of 8mg nicotine

Deze nicotine sterkte E vloeistof is voor mensen die 5-10 sigaretten per dag roken (dus slechts beperkt) of voor mensen die de nicotinesterkte willen afbouwen. Ook deze nicotine sterkte kan gebruikt worden om een bepaalde smaak toe te voegen of juist af te zwakken. Deze nicotine sterkte valt te vergelijken met een light-sigaret.

E-liquid kopen met gemiddeld nicotinegehalte – 12mg nicotine

Deze nicotine sterkte E-liquid is voor mensen die 10-15 sigaretten per dag roken ( licht tot gemiddeld). Veel mensen die een pakje per dag roken krijgen net niet genoeg voldoening uit deze nicotine sterkte en komen hierdoor in de verleiding om toch nog het “ochtendsigaretje” of het “na-het eten sigaretje” te nemen. Hiermee loop je het risico om toch weer terug te vallen in oude rook gewoonten. Deze nicotine sterkte valt te vergelijken met een medium-sigaret.

E-vloeistof kopen met hoog nicotinegehalte– 16 of 18mg nicotine

Deze nicotine sterkte E vloeistof is voor mensen die 15-25 sigaretten per dag roken (gemiddeld tot zwaarder). Mensen die een pakje per dag roken halen hier over het algemeen genoeg voldoening uit om volledig over te stappen. Belangrijk is hierbij, volledig over te stappen en te proberen geen enkele gewone sigaret meer te roken. Deze nicotine sterkte valt te vergelijken met een normale sigaret.

E-liquid kopen om het nicotinegehalte af te bouwen.

E liquid kopen om het nicotinegehalte af te bouwen? Zorg dan dat je eerst volledig over bent op de Elektrische sigaret en dat de behoefte aan gewone sigaretten volledig is verdwenen. Wil je een Elektrische sigaret kopen bekijk dan het menu item E sigaret kopen. Neem daarnaast de tijd voor het afbouwen. Iedere week een e liquid kopen met minder nicotine is erg snel, pak liever enkele maanden de tijd om aan een nieuwe nicotine sterkte te wennen.

Meer weten over nicotine? Bekijk het artikel “wat doet nicotine met je lichaam”