De Mysterieuze Longziekte: 3 belangrijke Feiten

Door de aanhoudende negatieve en onjuiste berichtgeving in de media willen wij jullie graag een uitleg geven over de “mysterieuze longziekte”.

Zie ook onderstaande Youtube video (Niet door Wizzits.com geproduceerd)

1. Wat is de oorzaak van de ziekte/doden in de Verenigde staten.
De oorzaak ligt in wat de gebruikers in de E-sigaret hebben gedaan: THC vloeistof verdund met vitamine E-acetaat. Deze laatste is de waarschijnlijke boosdoener.

In Europa en Amerika zijn zowel THC als vitamine E-acetaat verboden en worden dus in (legale) e-liquids niet gebruikt.

2. Moet ik mij nu ineens zorgen maken over de E-liquids die ik gebruik?
De e-liquid zoals die al 10-12 jaar in Nederland en in Europa volgens de zeer strenge wetgeving verkocht worden bevatten geen THC of vitamine E-acetaat. Alle ingrediënten die worden gebruikt in een e-liquid moeten zeer zuiver zijn en duidelijk worden vermeld op de verpakking.

Het zou ook wel heel vreemd zijn dat er 10-12 jaar lang geen enkele meldingen van doden of mysterieuze longziekten zijn en dat nu ineens de gebruikers met bosjes dood neervallen.

Vul je dus de E-sigaret gewoon met legale liquid uit een normale vape-shop is er dus niks veranderd ten opzichte van de afgelopen 10-12 jaar.

3. De E-sigaret en de media
Ondanks dat duidelijk is dat normale liquids niet de boosdoener zijn blijven de media deze week keer op keer dezelfde “nieuws” boodschap het land in sturen met onjuiste kreten zoals: “E-sigaretten met smaakjes zijn gevaarlijk” en “De e-sigaret lijkt gevaarlijker te zijn dan roken” zonder de berichtgeving in de juiste context te plaatsen en te vermelden dat het niet om normale e-liquid gaat.

Het wordt gebracht alsof nu hiermee het definitieve bewijs is geleverd dat E-sigaretten op de lange termijn slecht zijn.

De effecten van dampen op lange termijn worden nog steeds onderzocht en wij beweren zeker niet dat de E-sigaret op lange termijn ongevaarlijk is maar dat staat compleet los van doden en acute longziekten. Je hoeft verder geen wetenschapper te zijn om te weten dat “niet dampen” altijd beter is dan “wel dampen”.

Dus niet-rokers, jongeren, zwangere vrouwen etc. moeten er gewoon niet aan beginnen. Er is daarom ook al zeer strenge wetgeving op het gebied van reclame, productie en de verkoop van E-sigaretten.

Het uitgebreide artikel is HIER te lezen

Wil je nog meer artikelen lezen of context bij media berichtgeving? Bekijk de site van ACVODA https://acvoda.nl/

Wij van Wizzits.com staan nog steeds 100% achter ons product.