Kan ik mijn bestelling retourneren?

U heeft een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten of speciaal bestelde artikelen.
Het product kan alleen Ongebruikt en in OrigineleOnbeschreven en Onbeplakte verpakking geretourneerd worden (de 4 O‘s).

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres.
Wizzits.com zal de gehele aankoopsom aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening.
De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Alle annuleringen dienen schriftelijk aan Wizzits.com kenbaar te worden gemaakt via het contactformulier.
U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam ordernummer en bankrekeningnummer te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Wizzits.com heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

Houdt er rekening mee dat een retour zending aan de volgende voorwaarden moet voldoen:
Het product kan alleen ongebruikt en in origineleonbeschreven en niet beplakte verpakking geretourneerd worden. Zorg er voor dat wij het geretourneerde pakket weer kunnen verkopen zonder dat het gebruikt of gehavend uitziet!
Mocht dit niet het geval zijn dan verminderen wij de creditnota met 30%. Het risico van verzending is voor rekening van de afzender.

Retouradres:

Wizzits.com
t.a.v. de afdeling retouren
Eindstraat 33
6166EH Geleen