Mijn CE4 verdamper maakt een borrelend geluid, hoe komt dit?

De oorzaak van een borrelend geluid wanneer je dampt aan de CE4 verdamper ligt meestal aan het feit dat er Evloeistof zit in het interne metalen buisje van de verdamper. Of dat er vloeistof tot onderin bij de batterij is gekomen. Als het slechts een kleine hoeveelheid vloeistof betreft volstaat in eerste instantie ook om een keer krachtig te trekken aan de Elektronische sigaret. Vaak is hiermee het probleem van een kleine hoeveelheid Eliquid in de CE4 verdamper verholpen.

Blijft het probleem zich langdurig voordoen volg dan onderstaande procedure:

1. Verwijder de CE4 verdamper van de batterij.

2. Neem een stukje keukenrol of tisseu. In ieder geval iets dat vloeistof absorbeert en vies mag worden. Hou een stukje hiervan onderin het gedeelte waar de CE4 verdamper op de batterij wordt geschroefd.

3. Blaas (niet te) krachtig in de CE4 verdamper, je ziet nu dat er vloeistof wordt opgevangen in het stukje keukenrol. Herhaal dit met een vers stukje keukenrol totdat er geen vloeistof meer uit komt.

4. Ook in de koppeling van de batterij kan wat Evloeistof terecht zijn gekomen. Maak de koppeling van de batterij met de verdamper ook droog met een stukje keukenrol.

5. Plaats nu de verdamper op de batterij en test of het borrelend geluid is verholpen!

Het is aan te raden om deze procedure om de paar dagen te herhalen om te voorkomen dat er teveel vloeistof in het interne gedeelte van de verdamper terecht komt. Dit beïnvloed namelijk ook de rookproductie van de CE4 verdamper!

Toe aan een nieuwe verdamper? Bekijk onze CE4 verdamper (€ 2,75 p/st) of onze andere Elektrische sigaret extra’s en onderdelen.